Miguel Sebastián presenta el pla AvanzaDos


El ministre d’Indústria, Turisme i Comerç, Miguel Sebastián, ha anunciat aquest dilluns a Santander la posada en marxa abans de finalitzar aquest any del Pla AvanzaDos, avançant que una de les novetats de l’esmentat pla serà premiar els ajuntaments que més col·laborin en la millora de la cobertura mòbil.

En la intervenció inaugural del XXI Trobada de Telecomunicacions, convocada per la Universitat Internacional Menéndez Pelayo i organitzada per la Asociació d’Empreses d’Electrònica, Tecnologies de la Informació i Telecomunicacions d’Espanya (AETIC), Sebastián va resumir les cinc línies de la política governamental en aquest camp: potenciar les seves infraestructures; millorar la seguretat; ampliar la capacitació tecnològica; optimitzar la qualitat, i generar desenvolupament industrial al voltant de les noves tecnologies.

El ministre d’Industria va recordar, en aquest sentit, l’esforç pressupostari que ha suposat la implementació del Pla Avanza, amb més de 5.000 milions d’euros injectats en el sistema en el període 2005-2008, i més de 3.800 milions d’euros addicionals mobilitzats gràcies a la col·laboració d’altres administracions públiques, entitats sense finals|finalitats de lucre i empreses.

Segons l’opinió de Sebastián, la creixent utilització durant els últims anys de les Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (TIC) ha tingut, entre molts altres efectes positius, el de redundar en una millora apreciable dels nostres nivells de productivitat, i per això és important aconseguir un ús cada vegada més intensiu d’aquestes tecnologies en el conjunt dels sectors econòmics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar