Premis Bobs

Convocats els premis BOBs, que premien els millors blocs nivell internacional


Aquest diumenge, coincidint amb el BlogDay, ha començat la cinquena edició dels premis The BOBs (Best of Blogs) que, organitzats per la televisió pública alemanya Deutsche Welle, seleccionen el millor de la blogosfera internacional, per tal de fomentar la llibertat d’informació en Internet i col·laborar amb l’organització Reporters Sense Fronteres.

Un jurat internacional integrat per periodistes independents, experts en comunicació i en blocs s’encarregarà de seleccionar els nominats i de designar el guanyador de cada una de les categories convocades: millor Weblog, millor Podcast, millor Videoblog, Premi Reporters Sin Fronteras, Premi Blogwurst, i millor Weblog per idioma.

En aquest concurs poden participar weblogs, podcasts i videoblogs de tot el món amb orientació periodística que hagin estat escrits o produït en un dels deu idiomes del certamen, alemany, àrab, xinès, espanyol, francès, holandès, anglès, persa, portuguès, rus o indonesi.

La participació en els BOB’s no està vinculada a una temàtica específica. Weblogs, podcasts o videoblogs que incloguin temes socials, que informin sobre esdeveniments de l’actualitat política o social en cada idioma del certamen. També inclouen aquells weblogs que incloguin temes relacionats amb mitjans de comunicació.

Una vegada conclosa la fase de propostes, que finalitzarà el pròxim 30 de setembre, el jurat nomenarà 10 candidats per a cada categoria. A partir del 27 d’octubre començarà la fase de votació online del públic i qualsevol podrà votar els seus candidats favorits, alhora que el jurat decidirà també quins són els seus guanyadors. Els resultats seran anunciats el dia 27 de novembre en una cerimònia pública al Museu de Comunicació de Berlín.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar