Citilab guanya el Premi IP Label a la innovació territorial


Citilab-Cornellà ha estat guanyadora del premi a la Innovació Territorial concedit per Rural TIC en el marc de La Universitat d’Estiu de les TIC per als Territoris celebrat a la localitat francesa d’Aurillac del 26 al 28 d’agost.

Els guardons IP Label, que compleixen enguany la tercera edició, tenen com a principal objectiu promoure usos innovadors de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) en colectivitats locals i territoris rurals. Aquest s trofeus distingeixen les iniciatives de Laboratori Obert (Living Lab) més destacables en aquest àmbit, en quatre categories: E-Democràcia, Modernització de serveis públics als territoris, Infraestructures de Telecomunicacions i els serveis associats, Innovació i competitivitat dels territoris mitjançant les TIC i el desenvolupament durable als territoris rurals.

En la seva presentació del projecte Citilab, Pere Folch, coordinador de projectes de Citilab, va fer especial esment de l’impacte que suposa per al desenvolupament local la creació d’espais d’innovació ciutadana en un context obert i col·laboratiu propi de la Internet social. Un concepte que Folch ha tingut ocasió de concretar amb més detall al taller “Territoris i sabers”, que ha tingut lloc aquest dijous, dia de la cloenda.

Forum Europeu de la Comunicació electrònica
Després de la cita d’ Aurillac, Citilab té previst seguir recolzant iniciatives TIC d’ àmbit local amb la seva participació a Niverlan, el Primer Foro Europeu de la Comunicació Electrònica que tendrá lloc els dies 21 i 22 d’ octubre a Never Magny-Cours, també en territori francès. En aquesta ocasió, la seva aportació estarà centrada en el fenòmen de l’e-turisme com a factor mesurable d’ atracció territorial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar