Amazon aposta pel sector universitari amb Kindle


Amazon llençarà dos nous models de Kindle, el dispositiu digital creat per consultar llibres digitals, fotos, arxius mp3 i àudio-llibres, amb l’objectiu de captar al sector d’estudiants universitaris, segons una informació publicada al diari nord-americà Seattle Post Intelligencer.

Un dels nous models tindrà a més de noves funcionalitats una nova interfície d’usuari i la mateixa mida que l’original, i el segon tindria una mida una mica més gran.

Encara que el mercat dels llibres digitals encara no ha despertat en els estudiants d’una forma contundent, raons com el cost dels llibres de text, el pes de cada un d’ells, l’accés a Internet via wifi i el reproductor mp3, però sobre tot l’interès d’Amazon per captar part d’un pastís de 5,5 mil milions de dòlars només al sector universitari, poden incitar a canviar aquesta tendència.

Aquest ‘iPod dels llibres’, que es va posar a la venda el novembre de 2007 i en només cinc hores es van esgotar les 80.000 primeres unitats posades en venda, es prepara així per a la pròxima campanya de Nadal, amb una venda per a aquest any 2008 estimada en 380.000 unitats, segons la consultora Citigroup. Una xifra que situaria la companyia de Jeff Bezos, que actualment ofereix més de 140.000 títols en la seva web, líder al mercat dels ebooks.

De moment Kindle només està disponible al mercat nord-americà, si bé des de blocs com aquest es publiquen guies per poder comprar-los des de fora dels Estats Units.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar