Petits Dibuixos Animats

Petits Dibuixos Animats


Durant sis tardes, fins a l’1 de juliol, Citilab acull la producció de Petits Dibuixos Animats, un original taller d’animació per a nens i nenes de 6 a 12 anys. Aquí els més petitis aprenen el procés de creació d’una obra d’animació audiovisual, realitzada per ells mateixos.

Els joves participants treballen totes les fases de producció d’un projecte d’aquestes característiques. En un primer moment decideixen de comú acord el tema sobre el que faran la seva història, més tard escriuen el guió, treballen manualment els dibuixos, construeixen l’escenari i la producció i posen les veus i el so.

Aquest taller intenta potenciar la creativitat dels nens d’una manera lúdica i fer que exterioritzin les seves emocions a partir del dibuix i les manualitats. D’ aquesta manera aprenen a ordenar les idees, la manera en que els seus dibuixos prenen vida i com li posen veu als seus personatges.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar