Rock And Vote

La Xbox anima els votants nord-americans més joves a inscriure’s al cens electoral


Microsoft i l’associació nord-americana Rock the Vote han anunciat un acord que permet als propietaris de la Xbox 360 subscrits al servei Xbox Live inscriure’s al cens electoral per poder votar el pròxim mes de novembre les pròximes eleccions presidencials. La iniciativa s’ha posat en marxa coincidint amb el primer dia de la Convenció Nacional Demòcrata que se celebra a Denver fins el proper dijous.

Aquesta és la primera vegada que Rock the Vote ha unit forces amb un soci d’entreteniment com Xbox per arribar als votants menors de 30 anys. Actualment Xbox Live és una de les xarxes socials en línia connectades a la televisió més importants, on pertanyen més de 12 milions d’usuaris. En termes electorals, si el total d’aquesta xarxa acudís a les urnes tindria un impacte equivalent al setè estat més gran dels Estats Units, la qual cosa donaria lloc a uns 20 vots electorals. Una xifra important si es té en compte que per ser president dels Estats Units es necessita un mínim de 270 vots electorals.

Rock the Vote és una organització que fomenta la participació política dels més joves i té com a objectiu aconseguir que uns dos milions de votants menors de 30 anys es registrin a temps per a les presidencials. Per aconseguir aquesta meta, “hem d’anar on són els joves nord-americans”, segons ha manifestat Heather Smith, directors executiu de Rock the Vote en aquesta nota de premsa.

A través de l’associació, els membres de Xbox Live podran inscriure’s per votar, però també podran expressar les seves opinions als candidats a través de fòrums i participar en les enquestes electorals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar