skip to Main Content

Nokia ofereix guies Lonely Planet als seus mòbils


Nokia i Lonely Planet han unit les seves forces per vendre mapes i guies de ciutats a través dels telèfons mòbils. Des de Nokia Maps es poden descarregar mapes i informació de més de 100 destinacions turístiques, que han estat elaborades per l’editorial de viatges més coneguda del món.

Les guies, on es poden trobar restaurants, hotels i punts turístics d’interès, es poden descarregar directament als telèfons mòbils compatibles amb Nokia Maps, o bé a través de l’ordinador personal, a un preu de 7,99 euros. La informació relativa als mapes l’ofereix Navteq i TeleAtlas.

Amb aquesta oferta de serveis conjunta es confirma l’interès per l’increment dels serveis d’Internet als mòbils. S’estima que el mercat global en línia arribarà als 100 milions d’euros el 2010. En la mateixa línia de negoci sentit Nokia ha firmat amb Warner Music, Sony BMG i Universal Music Group la possibilitat de realitzar descàrregues de música.

L’any passat la multinacional finlandesa, amb seu a Espoo va vendre gairebé 440 milions de terminals, una xifra que suposa el 40 per cent de tota la venda mundial de telèfons. Per la seva part, Lonely Planet és una companyia especialitzada en informació sobre viatges que compta amb més de 360 escriptors, investigadors i fotògrafs, així com guies i programes de televisió, entre altres tipus de continguts digitals.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar