YouTube emetrà els Jocs de Beiijin a 77 països


YouTube realitzarà retransmissions dels Jocs Olímpics de Beijing, de tres hores diàries de durada, a 77 països de zones de l’Àfrica, Àsia i Orient Mitjà, un fet que suposa la cobertura d’una audiència potencial d’uns 200 milions de persones.

Olympic Broadcasting Services (OBS), una empresa depenent del COI, serà la productora encarregada d’empaquetar els continguts, entre els quals es trobaran els resultats, les notícies i els clips de vídeos de les competicions més destacades, al llarg dels 17 dies de la competició.

Després de l’acord assolit amb el Comité Olímpic Internacional, el primer en el qual cobreix les emissions digitals amb una llista de països tan extensa, els videos començaran a estar disponibles des d’aquest dijous a través del canal www.youtube.com/beijing2008, encara que la majoria dels seus continguts estaran bloquejats als països on les televisions han tancat contractes de drets de retransmissió.

L’objectiu de YouTube és cobrir les Olimpíades als països on els drets digitals no han estat venuts o a on les televisions no tinguin l’exclusivitat de les imatges. L’organització preveu guanyar uns 2.500 milions de dòlars gràcies als acords d’emissió firmats entre 2005 i 2008.

El COI espera així poder arribar a un públic més jove que el que tradicionalment sol veure els JJ OO, ja que a mitjana|mitja d’edat de l’audiència dels d’Atenes 2004 va ser de més de 40 anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar