Activitats Lúdiques Estiu Al Citilab

Citilab ofereix una extensa oferta d’activitats lúdiques a l’estiu


Citilab-Cornellà presenta una completa agenda d’activitats per gaudir amb la tecnologia durant l’estiu. TECNO LAB i TECNO PARC són les dues propostes que engloben els cursos i tallers per iniciar-se a la innovació amb eines tecnològiques.

TECNOLAB està dirigit a joves inventors a partir de 12 anys per aprendre a construir enginys sorprenents com robots controlats per internet, enginys capaços de seguir a les persones, tauletes que s’il·luminen al posar-hi damunt un objecte o fins i tot un ping-pong sensible a la llum.

Aquest taller ens ensenya a inventar enginys senzills amb materials de baix cost. No és necessari tenir cap experiència previa per gaudir amb aquestes activitats educatives pensades per estimular les capacitats creatives, lògiques i de comunicació i per exercitar el treball en grup.

El primer d’aquests tallers s’impartirà del 25 de juny al 7 de juliol i el segon del 8 al 18 de juliol i ambdós se celebraran de 17 a 19 hores.

El curs té un cost de 50€, tot i que hi han importants descomptes per als Citilabers amb més permanència. Els socis amb carnet anterior a l’1 de maig del 2008 gaudeixen d’ un 30% de descompte i, a més, poden inscriure altres membres de la seva familia amb una rebaixa del 50%.

Els amants de la velocitat i la tecnologia tenen el seu destí al Campionat Trackmania. Del 25 de juny al 25 de juliol hi haurà cada setmana un taller per aprendre a dissenyar circuits del videojoc Trackmania Nations i decorar els cotxes de competició segons les seves preferències. Cada divendres, se celebraran campionats amb els circuits més votats. Aquesta és una activitat gratuïta per a nens a partir dels 8 anys a la que poden apropar-se sempre que vulguin per construir circuits.

TECNO PARC, ACTIVITATS AMB ELS CASALS
Els casals d’estiu ja no han decidir entre jugar o aprendre, ja que gràcies al TECNO PARC poden fer les dues coses a l’hora. Durant un matí, els nens i nenes poden descobrir la cara més emocionant de la tecnologia complint amb èxit una arriscada missió a Mart, construint un videojoc o pilotant un cotxe de carreres molt especial.

Aquests tallers, que estan pensats per estimular les capacitats creatives, lògiques i de comunicació, es desenvolupen entre el 25 de juny i el 25 de juliol, en horari de 10 a 13 hores per a nens i nenes d’entre 10 i 14 anys.

Més informació (PDF) | Per inscriure’s tant per les activitats del matí com per les de la tarda, només s’ha de trucar al 935510660 o enviar un mail a cornella@citilab.eu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar