Guanyadors del concurs “Empreses en la Societat de la Imaginació” visiten el Citilab


Els guanyadors de la tercera edició del concurs universitari “Empreses en la Societat de la Imaginació”, organitzat pel Gabinete de Iniciativa Joven de la Junta de Extremadura i la Universidad de Extremadura (UEx), realitzaran una visita al Citilab-Cornellà, juntament amb d’altres projectes i instal·lacions de Barcelona, per conèixer experiències creatives catalanes i descobrir algunes de les claus del seu èxit, les persones que estan promovent-les i les seves propostes de futur.

En aquest viatge, que es prolongarà fins al 25 de juliol, participaran els promotors del projecte vencedor així com els cinc finalistes. Segons s’informa en aquesta nota de premsa del propi Gabinete de Iniciativa Joven, durant cinc dies aquests joves visitaran a més del centre de Cornellà Barcelona Activa, la Xarxa Uniba, la primera plataforma interuniversitària de “Business Angels” a Europa, així com tindran l’oportunitat de conèixer la revista Infonomía.

Aquest concurs “Empreses en la Societat de la Imaginació” té com a objectius impulsar l’esperit emprenedor i la iniciativa empresarial, social i cultural en la comunitat universitària. Així mateix, pretén promoure la creativitat com a part de la cultura que es genera en l’entorn universitari i identificar i recolzar la materialització d’aquelles iniciatives que es caracteritzin per la seva originalitat, ja sigui de l’àmbit empresarial, social o cultural.

La tercera edició d’aquest concurs va començar a desenvolupar-se el novembre de 2007 als diferents campus de la UEx, i hi han participat 26 projectes presentats per prop de 50 universitaris extremenys, a més de docents, investigadors, estudiants de doctorat, cursos de postgrau i empleats de qualsevol centre de la UEx.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar