Inaugurada la primera Universitat d’Estiu de les Dones a Cornellà


La ministra d’ Igualtat, Bibiana Aído, ha inaugurat oficialment aquest matí al Citilab la primera edició de la Universitat d’Estiu de les Dones, en un acte en el que han intervingut l’ alcalde de Cornellà, Antonio Balmón, el director de Programes d’ Estiu de la Universitat de Barcelona, Agustín González, la presidenta de l’ Institut Català de les Dones, Marta Selva, i la presidenta de l’ Àrea d’ Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, Inmaculada Moraleda.

Es presenten un total de 4 cursos, ubicats en les àrees temàtiques ed’Art i Humanitats i de Societat i Política. Són cursos de 20 hores de durada cadascun, distribuïdes al llarg de la setmana del 14 al 18 de juliol, que es desenvolupen, tots ells, a les instal·lacions del Citilab-Cornellà. Es tracta d’una experiència innovadora en el marc d’una universitat d’estiu a Catalunya sobre formació en igualtat de gènere.

En aquest document es pot veure el detall de cadascun dels cursos ofertats.

La iniciativa és fruit de la voluntat de col·laboració entre la Universitat de Barcelona, a través de l’oficina de Projectes Institucionals Els Juliols, l’Ajuntament de Cornellà, a través del Centre d’Informació i Recursos per a les Dones (CIRD) i el propi Citilab Cornellà. La iniciativa compta amb el suport de l’Institut Català de les Dones i de la Diputació de Barcelona.

Els cursos de la Universitat d’estiu de les Dones estan oberts a tothom. Per poder-hi participar no cal complir cap requisit. Sent susceptibles de ser reconeguts com a crèdits de lliure elecció per la Universitat de Barcelona (UB), són d’especial interès per a l’alumnat d’aquesta universitat, i també per a estudiants de segon de batxillerat que el curs 2008-2009 es matriculin en algun ensenyament de la UB i vulguin reconèixer els crèdits. És per això que els cursos es poden fer en la modalitat de 20 hores (modalitat A) o en la de 30 hores, fent un treball addicional que impliqui una dedicació aproximada de deu hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar