Logotip Nits Insòmnia

Cinquena edició de la LAN Party de Cornellà de Llobregat


Aquest divendres des de les cinc de la tarda i fins el proper diumenge el Citilab-Cornellà acull la cinquena edició de la LAN Party d’aquesta ciutat, un projecte que s’engloba dins de les Nits Insomnia, i que està organitzat amb la col·laboració d’ARES (Associació de Rol i Estratègia) i del propi Citilab.

Aquesta LAN Party pretén estimular la participació ciutadana dels més joves mitjançant les noves tecnologies, i per aquest motiu els tres dies d’aquesta festa s’ofertaran tot un seguit d’espais per jugar, entre d’altres activitats, a una àmplia oferta de videojocs i pel·lícules. Alguns dels títols dels jocs que es podran veure i participar són l’UnrealTournament, Call of Duty, Farcry, Medal of Honor, Quake III, Dawn of War i el Counter Strike Source.

L’activitat, que és gratuïta i està oberta a tot tipus d’ordinadors, es desenvoluparà al llarg d’aquest cap de setmana, amb el següent horari:

  • Divendres 11: de 17 a 21 h.: muntatge dels ordinadors dels participants i instal·lació dels jocs.
  • Dissabte 12: de 10 a 02 h.: campionats dels diferents jocs proposats.
  • Diumenge 13: de 9 a 16 h.: campionats dels diferents jocs proposats.

Què és una Lan Party

Aquestes trobades d’ordinadors mantenen el nom de “LAN Party” perquè reuneixen grups de persones que es connecten amb els seus ordinadors a través d’una xarxa local (Local Area Network), facilitant el traspàs de dades, informació i coneixement, a altes velocitats.

A més de Cornellà, que aquest any arriba a la seva cinquena edició, a Catalunya es celebren també altres LAN Party, com la VilaNet Party, a Vilafranca del Penedès, la Bages Lan Party, a Manresa, la Volcànica Party, a Olot, la Zona LAN, a Girona, o la Lleida LAN Party, a Lleida, per citar algunes de les més importants. Fora del territori català té molt de ressó la Campus Party celebrada a València des de l’any 1997, i molt recentment, la Campus Party de Sao Paulo.

Podeu tenir més informació sobre el món de les LAN Party en aquest enllaç de la Viquipèdia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar