Detall Del Logotip Tour De France

El Tour estrena el nou servei d’Street Maps de Google a Europa


Amb l’inici del Tour de França dissabte passat Google Maps també va posar en marxa el nou servei d’Street Maps a Europa, fins ara només disponible als Estats Units. Gairebé cada pam de les 21 etapes de la cursa de bicicletes més important del món, amb més de 3.500 quilòmetres, es poden seguir a través d’aquesta visió fotogràfica.

D’aquesta manera totes les poblacions, ports de muntanya, camps i carreteres per on passa el Tour queda reflectit a Google Maps, amb els filtres de privacitat que impedeix veure les cares de les persones o les matrícules dels cotxes. Encara però hi ha altres ciutats importants del país gal que no poden gaudir d’aquest servei, com Lió, Marsella o Burdeos, que ho faran properament.

Fa poques setmanes que Citilab va parlar en aquesta notícia de com els cotxes de Google que s’encarreguen de fotografiar els carrers es van passejar per Cornellà. Les primeres ciutats de l’estat espanyol que es podran veure seran Barcelona, Madrid, Sevilla i València.

Per tant, si voleu acompanyar el Tour amb l’Street Views, avui toca contrarrellotge de 29,5 quilòmetres a Cholet…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar