Presentat l’Informe “Societat en Xarxa”


L’informe anual sobre la Societat en Xarxa 2007 que ha estat elaborat per l’Observatori Nacional de les Telecomunicacions i la Societat de la Informació (ONTSI) afegeix indicadors o anàlisis sobre la situació i l’evolució de les TIC a l’estat espanyol i a nivell internacional.

El treball, que ha estat presentat aquest dilluns pel director de l’ONTSI, Daniel Torres, i pel director general de Red.es, Sebastián Muriel, comença amb una anàlisi de l’evolució de la Societat de la Informació als països de la Unió Europea. L’informe continua amb dades sobre l’estat espanyol, vinculant la Societat de la Informació i les Telecomunicacions a les Llars, les empreses i el sector TIC.

Entre les dades més rellevants, es troben que 22 milions de ciutadans espanyols de més de 10 anys ja han fet servir Internet almenys un cop. Que el 88% de les llars espanyoles estan connectades amb banda ample, situant Espanya entre els 5 països amb una implantació més elevada. I pel que respecte a la telefonia mòbil, durant els quatre últims anys el número de línies ha augmentat un 37% fins arribar als gairebé 51 milions d’abonats, fet que suposa el 112% de penetració de la població.

L’informe complert es pot trobar íntegrament en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar