Digital Music 2.0


DM 2.0 és el congrés entorn la indústria de la música digital organitzat anualment pel Servei de Desenvolupament Empresarial de l’Institut Català de les Indústries Culturals amb l’objectiu d’establir un marc que recolli un nou enfocament de la comercialització de música en entorns digitals. Aquest any arriba a la tercera edició, i es celebra des d’ahir dimarts fins aquest dimecres a la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona.

La primera de les conferències ha tractat de fer un repàs a la situació del món de la indústria discogràfica en la seva vessant digital, amb la idea de mostrar algunes de les idees més capdavanteres fins aquest moment. Aquesta ha comptat amb la participació de Kevin Arnold, d’IODA, Rupert Davies, de Virgin, Gerd Leonhard, creador de Sonific.com, Sam Levin, de Sam Levin Consulting – Social | Influence| Media), Javier Lorente, de Telefónica España, Ryan Schreiber, fundador de Pitchfork Media, i Simon Wheeler, director general de Beggars. Des d’aquí es poden trobar tots els ponents d’aquestes jornades.

D’altres conferències que s’han pogut veure durant el dia d’ahir s’han centrat en la sincronia i l’edició musical a la indústria discogràfica, i en les aplicacions per les xarxes socials.

Aquest dimecres es podran trobar tallers focalitzats en la música electrònica, el negoci del mòbil, gravació amateur i professional i la seva vinculació amb el podcasting, i l’entorn vinculat amb els pagaments per Internet. Aquest congrés acabarà amb una conferència on es parlarà sobre la distribució digital i els seus protagonistes, i amb una cloenda oficial per part del conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manel Tresserras.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar