Citilab serà la seu de la I Universitat d’Estiu de les Dones


Fruit de la voluntat de col·laboració entre la Universitat de Barcelona, a través de l’oficina de Projectes Institucionals-Els Juliols, i l’Ajuntament de Cornellà, a través del Centre d’Informació i Recursos per a les Dones, neix enguany la Universitat d’estiu de les Dones.

La iniciativa dóna l’oportunitat d’actualitzar coneixements i intercanviar informació i opinions des de la perspectiva de gènere, i analitzar des d’aquesta perspectiva temes d’actualitat que no sempre es tracten al llarg del curs acadèmic.

Paral·lelament a les àrees de coneixement, la I Universitat d’estiu de les Dones també inclou un conjunt d’activitats complementàries i de lleure com tallers, xerrades o concerts.

Programa dels cursos (.pdf)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar