skip to Main Content

13è concurs de webs de ciències


El Departament d’Educació i la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) convoquen, en el marc de la celebració de la Setmana de la Ciència, que es celebrarà entre el 14 i el 23 de novembre, un concurs de pàgines web de temàtica científica.

Des del passat dia 6 de juny i fins el proper 6 d’octubre està obert el període de preinscripció. Les pàgines web hauran de versar sobre qualsevol tema del currículum escolar que tingui un enfocament i una metodologia de treball científic. Els treballs es podran presentar en format de pàgina web estàtica però també com a bloc, wiki, llibre de la Prestatgeria digital o com a portal temàtic de la Viquipèdia.

Els treballs, que s’hauran de poder accedir sense contrasenya, hauran d’acollir-se a una llicència Creative Commons, preferiblement la llicència by-nc-sa (Reconeixement – No comercial – Compartir igual) segons la qual es reconeix l’autoria, sense permetre un ús comercial de l’obra original ni de les possibles obres derivades, i on la distribució de les quals s’haurà de fer amb una llicència igual a l’obra original.

Els criteris de valoració dels treballs inscrits s’aplicaran segons l’edat dels alumnes i es tindran en compte aspectes relacionats amb el contingut, el grau d’innovació que representi el treball, el disseny i l’accessibilitat i arquitectura de la informació.

El lliurament de premis es durà a terme el divendres 21 de novembre, a on es donaran obsequis per cada centre guanyador i pels autors/res dels treballs.

Les bases íntegres d’aquest concurs es troben en aquest enllaç. La selecció dels premis guanyadors de l’edició 2007 es troba aquí.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar