13è concurs de webs de ciències


El Departament d’Educació i la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) convoquen, en el marc de la celebració de la Setmana de la Ciència, que es celebrarà entre el 14 i el 23 de novembre, un concurs de pàgines web de temàtica científica.

Des del passat dia 6 de juny i fins el proper 6 d’octubre està obert el període de preinscripció. Les pàgines web hauran de versar sobre qualsevol tema del currículum escolar que tingui un enfocament i una metodologia de treball científic. Els treballs es podran presentar en format de pàgina web estàtica però també com a bloc, wiki, llibre de la Prestatgeria digital o com a portal temàtic de la Viquipèdia.

Els treballs, que s’hauran de poder accedir sense contrasenya, hauran d’acollir-se a una llicència Creative Commons, preferiblement la llicència by-nc-sa (Reconeixement – No comercial – Compartir igual) segons la qual es reconeix l’autoria, sense permetre un ús comercial de l’obra original ni de les possibles obres derivades, i on la distribució de les quals s’haurà de fer amb una llicència igual a l’obra original.

Els criteris de valoració dels treballs inscrits s’aplicaran segons l’edat dels alumnes i es tindran en compte aspectes relacionats amb el contingut, el grau d’innovació que representi el treball, el disseny i l’accessibilitat i arquitectura de la informació.

El lliurament de premis es durà a terme el divendres 21 de novembre, a on es donaran obsequis per cada centre guanyador i pels autors/res dels treballs.

Les bases íntegres d’aquest concurs es troben en aquest enllaç. La selecció dels premis guanyadors de l’edició 2007 es troba aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar