Citilab organitza un taller d’animació per a nens


Els pròxims 19, 20, 26, 27, 30 de juny i 1 de juliol Citilab acull un taller per a nens i nenes de 6 a 12 anys. Petits Dibuixos Animats és un taller on els nens aprenen el procés de creació d’una obra d’animació audiovisual realitzada per ells mateixos.

Durant quatre dies, els nens treballen totes les fases de producció d’un projecte d’aquestes característiques. En un primer moment decideixen democràticament el tema sobre el que faran la seva història, escriuen el guió, treballen manualment els dibuixos, construeixen l’escenari i la producció i posen les veus i el so.

Aquest taller intenta potenciar la creativitat dels nens d’una manera lúdica i fer que exterioritzin les seves emocions a partir del dibuix i les manualitats. Els participants aprenen a ordenar les idees, la manera en que els seus dibuixos prenen vida i com li posen veu als seus personatges.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar