Cotxe De Google Street View Fotografiant El Citilab

El Citilab fotografiat pel Google Street View


Un cotxe de ‘Google Street View’ va estar fotografiant, ahir tarda, l’edifici de l’antiga fàbrica de Can Suris que acull el Citilab-Cornellà. El cotxe negre, amb un discret logotip de Google a la porta, i un espectacular màstil al sostre, ha passat pel carrer del Barcelonès i uns minuts després ha tornat a passar pel carrer de la Terra Alta. El vehicle ha seguit circulant per altres carrers de Cornellà.

L’anunci de que els vehicles de Google començaven a recorrer els carrers de diverses ciutats espanyoles ha creat força espectació des de fa unes setmanes, sobretot quan els mateixos internautes han pogut veure aquests vehicles passant pels carrers de les seves ciutats.

Google va anunciar aquest nou servei fa un any i va ser especialment ben rebut per la seva espectacularitat. Aquí es pot veure un vídeo explicatiu (en anglès) que presenta el ninot taronja, símbol que utilitza Google per indicar els carrers que ja han estat registrats fotograficament i són visibles des de ‘Google Street View’.

La captura d’imatges des de peu pla era un aspecte que li faltava a l’aplicatiu de Google Maps. La definició i el detall d’aquestes imatges ha creat polèmica, sobretot per les persones que hi surten clarament identificades. La companyia ja va pendre la decissió d’esborrar les cares de les persones que poden ser identificades, per aquest mateix motiu hem esborrat la matrícula del vehicle que avui ha estat a Cornellà.

Bernardo Hernàndez, director Mundial de Marketing de Google Maps y Google Earth, va ser fa uns dies al Congrés BeDigital, a Barcelona, explicant entre d’altres el Google Street View. Bernando Hernàndez va parlar per Citilab-Cornellà dels temes relacionats amb la privacitat i el tractament de la informació que fa Google.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar