Citilab celebra amb èxit la primera jornada del II Congrés ForumDominios


Més de de 100 experts del món dels dominis s’han donat cita en Citilab-Cornellà, el primer laboratori digital d’Europa, per assistir al segon Congrés ForumDominios, que en només dues edicions s’ha convertit en la cita més important del sector.

Aquesta primera jornada s’ha centrat en els tallers i conferències sobre el mercat espanyol de dominis amb importants personalitats de l’àmbit. Carlos Blanco, un dels principals protagonistes d’aquest competitiu mercat a Espanya, ha estat l’encarregat de presentar el Congrés i ha donat pas a una avaluació del mercat espanyol realitzada per Jordi Planes.

A les 10.30, Paul Keating de Renova Ltd. i Carlos Valls de Iurisvalls han participat en una taula oberta moderada per Francisco Santibáñez de Blogdominios.com sobre el dret de dominis.

Després del Coffe Break, s’ha abordat el mercat de dominis espanyol amb una conferència protagonitzada per Jordi Hinojosa (Nominalia), Pedro Alonso (NetNames) i Estrella Moreira (NameDrive).

La tarda s’ha dedicat a un Panell d’inversió en el que han intervingut Carlos Blanco (Grup ItNet), Marcos Sainz (Rioventures.com) i Alejandro Suárez (Inversora Foley), moderat per Javier Ruiz (Domiesfera).

Posteriorment, s’han realitzat els tallers pràctics com colofó a una jornada que ha finalitzat amb un Networking Cocktail.

L’èxit d’aquesta primera jornada ha posat de manifest la capacitat humana i tecnològica de Citilab per albergar aquest tipus d’esdeveniments amb exigents necessitats tècniques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar