50.000 euros per impulsar projectes de programari lliure


El Departament de Governació i Administracions Públiques, a través de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, ha obert la setmana passada la convocatòria d’ajuts per al desenvolupament de projectes de programari lliure, adreçats a persones físiques i jurídiques, ja siguin aquestes públiques o privades. També es poden presentar a aquesta convocatòria les associacions i fundacions, que hauran d’estar inscrites al corresponent Registre. Aquest ampli col·lectiu objecte de l’ajut haurà d’estar interessat a becar estudiants que col•laborin en treballs de desenvolupament, documentació, traducció o adaptació de projectes de programari lliure.

La convocatòria es desenvoluparà en dues fases. Segons s’explica en aquesta pàgina de la web de la Generalitat de Catalunya, en la primera, les entitats que estan desenvolupant projectes de programari lliure els hauran de presentar així com també les tasques en què estan interessades que hi treballin els estudiants. Cada entitat haurà d’assignar una persona que s’encarregarà de tutelar i guiar l’execució dels treballs de l’estudiant.

En la segona fase, els estudiants podran escollir el projecte més adient a les seves activitats, després de ser assessorats pel mentor de l’entitat corresponent.

Els ajuts s’adjudicaran sobre un total màxim de fins a 20 beques amb un import de 2.500€, que es distribuiran entre els projectes sol·licitats. D’aquest import un 80% (2.000€) serà per als estudiants becats i un 20% (500€) per al mentor que l’entitat assigni a la tutela del desenvolupament dels treballs.

El termini per a la presentació de sol·licituds és el proper 20 de juny. Tota la informació corresponent a la convocatòria es pot trobar a l’adreça web http://www10.gencat.net/sac/AppJava/tramit_fitxa.jsp?codi=7946

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar