Congrés ForumDominios

Congrés Forum Dominios


La segona edició d’aquesta trobada destinada a congregar anualment als professionals del sector dels dominis se celebrarà els pròxim 12 i 13 de juny en les instal·lacions de Citilab-Cornellà.

En l’any 2008, el Congrés ForumDominios té com objectiu proporcionar contingut més especialitzat i de major qualitat que ajudi a les empreses i usuaris a aprofundir en el seu coneixement de la indústria dels dominis, potenciar la interacció entre agents del sector i crear canals d’accés i informació per a empreses que, sense estar directament involucrades en la indústria, es veuen afectades per ella.

Més de 120 professionals de l’àmbit dels dominis ja han confirmat la seva assistència a aquestes dues jornades de conferències i tallers en les quals experts com Carlos Blanco, Jordi Planes, Paul Keating o Jordi Hinojosa, entre molts altres, oferiran la seva visió sobre el futur del sector i les noves expectatives de negoci en el mateix.

La primera jornada estarà dedicada al mercat espanyol i se celebraran conferències i debats sobre el mercat de dominis, l’evolució i futur dels dominis .és i es realitzaran dos tallers pràctics sobre la inversió en dominis. El cocktail de Networking i la Festa Namedrive al restaurant Shôko posaran el punt final i informal a la jornada.

El dia 13 se centrarà en el mercat global amb conferències sobre el mercat europeu ofertes per Jochen Kieler de Internetx, Frederick Schiweck de EuroDNS, entre altres experts europeus del sector dels dominis.

Consulta aquí el programa del Congrés

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar