Substitut Maneta De Jocs

Un bon substitut de la maneta de jocs?


Un nou sistema d’auriculars desenvolupat per l’empresa Emotiv Systems recull l’activitat elèctrica del cervell, així com de músculs facials i altres llocs, i la tradueix perquè es comuniqui amb un ordinador. L’auricular EPOC capta senyals elèctrics i després les tradueix i envia a la màquina per a continuació l’usuari vegi que li han salvat la vida en un joc o aixeca una pedra.

Un xip a l’interior del kit de mans lliures portàtil recull els senyals i les envia forma sense fil a un receptor connectat a un port USB, on es produeix la major part de la transformació. L’auricular és una evolució dirigida al mercat de consum d’interfícies cervell-ordinador desenvolupades en laboratoris d’investigació i que utilitzen, per exemple, els micos que manipulen pròtesis de braços amb el pensament. Les intencions dels micos són detectades per sensors, traduïdes al llenguatge màquina i després utiliitzades per moure el braç.

Els plans d’Emotiv situen la venda de l’auricular sense fil EPOC per als pròxims Nadals, a un preu aproximat de 299 dòlars. Per a ajudar als jugadors dominar l’art de moure’s a la pantalla únicament a través de concentració, l’equip de mans lliures portàtil vindrà inclòs amb un joc que inclou exercicis de pràctica. En constant retroalimentació, la màquina aprèn com els usuaris pensen de la mateixa manera que els usuaris seran cada vegada més hàbils en la concentració.

Alguns desenvolupadors de jocs estan incorporant les opcions que ofereix EPOC a l’hora de treballar en les seves aplicacions.
El sistema també pot detectar algunes expressions facials i respostes emocionals com el somriure i la picada d’ull, entre d’altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar