SeedRocket ofereix finançament per emprenedors TIC


20.000 euros per una bona idea, ben plantejada i desenvolupada. I 100.000 pel finançament del projecte i per poder-lo dur a terme. Tot en un context competitiu, amb altres projectes i idees disputant la mateixa recompensa i el mateix reconeixement. Aquesta és la fórmula i la proposta que ha llençat Seed Rocket i que és oberta a rebre candidatures fins el 29 de juny.

SeedRocket, segons explica en el seu web, es una iniciativa promoguda per un grup d’emprendedors, experimentats, business angels, inversors de capital risc europeus, tutors, mentors… que s’han unit per ajudar a la creció d’equips i projectes relacionats amb les noves tecnologies durant les seves fases inicials, que són les més difícils. Entre el llistat de mentors n’hi ha uns quants que tenen en comú haver estat executius d’Intercom i Infojobs.

La crida de SeedRocket és prou atractiva “aconsegueix posar en marxa i finançar el teu projecte i alhora aprèn. Tot en un!”. SeedRocket donarà 20.000 euros als, entre 3 i 5, millors projectes que també podran accedir a 100.000 euros en forma de prestec participatiu. SeedRocket també ofereix espai de treball comú per tots els projectes i espais de hosting i connexió a Internet.

Amb aquesta iniciativa SeedRocket busca projectes d’emprenedors de tot el món relacionats amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació. La inscripció cal fer-la abans del 29 de juny i el projecte ha de tenir como a mínim una beta o un prototip en funcionament, encara que no es descartarà una bona idea que nomñes estigui recolzada per una presentació. En el cas de ser seleccionat l’emprenedor haurà de de dedicar-se al 100% al projecte.

El punt d’inflexió de tot aquest procés serà durant el mes de juliol, a Barcelona, que es faran diversos seminaris i sessions formatives adreçades als participants i que ha de culminar amb la selecció dels projectes guanyadors. A partir d’aleshores només els seleccionats seran els que podran gaudir de tot els finançament per poder seguir endavant.

Entre els promotors de tota aquesta convocatòria hi ha com a partners el programa Emprenedors XXI de La Caixa i European University. La Cambra de Comerç de Barcelona també s’inclou entre els sponsors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar