Citilab acull una jornada de difusió del projecte Morfeo


Presentar el projecte Morfeo, les possibilitats de llicenciament, la gestió de la propietat intel·lectual i conèixer els models de negoci associats al Programari lliure són els objectius principals d’aquesta jornada que se celebrarà al laboratori ciutadà Citilab-Cornellà els pròxims 10 i 11 de juny.
La comunitat Morfeo està formada per empreses, universitats, Centres tecnològics i l’Administració i estableix un marc obert de col·laboració per experimentar les possibilitats del programari de codi obert.

El primer dia estarà dedicat a les ponències on també s’explicaran les possibilitats d’internacionalització del projecte Morfeo, es parlarà sobre el programari lliure a Catalunya i es presentarà el projecte Linkat d’educació amb programari lliure.

La segona jornada estarà dedicada a les sessions pràctiques sobre algunes de les tecnologies més madures de Morfeo i les empreses interessades sobre les possibilitats del programari lliure podran conèixer de primera mà en unes sessions de consultoria personalitzada les capacitats de negoci i fonts d’oportunitats del programari lliure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar