Facebook ja té versió en català


La xarxa social Facebook acaba de comunicar la disponibilitat de la seva versió en català, que ha estat realitzada gràcies a la col·laboració de més de 350 usuaris que han ajudat a traduir-lo íntegrament.

Facebook va anunciar el passat mes de febrer el seu servei en castellà, data en la qual ja es va informar de l’interès i compromís de realitzar noves versions d’altres llengües amb l’ajuda dels usuaris a través d’un entorn de traducció que facilitaria el procés.

Aquest procediment permet als usuaris traduir l’interfície mentre utilitzen el producte i la comunitat decideix que traduccions són les millores mitjançant un mecanisme de votació. Segons fonts del propi portal l’internauta que més ha contribuït a la traducció al català ha aportat més de 25.000 paraules, d’un total d’unes 43.000 frases.

Aquesta xarxa creada per Mark Zuckerberg el 2004, que explica|compta actualment amb 70 milions d’usuaris actius repartits per tot el món, que l’han utilitzat com a mínim una vegada l’últim mes, anunciarà en breu la traducció al basc i al gallec.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar