Descarrega El Nou Firefox

El nou Firefox vol aconseguir el rècord de descàrregues


La comunitat de Firefox s’ha plantejat el repte mediàtic de fer que el Firefox 3.0 sigui el programari més descarregat en les primeres 24 hores de la seva presentació.

El portal Spread Firefox! està promovent la convocatòria del Download Day 2008 amb l’objectiu de batre rècords i fer entrar el nombre de descàrregues de la propera versió del Firefox al llistat Guinnessde rècords mundials.

A dia d’avui hi ha més de 655.000 persones inscrites en aquesta campanya. La versió 2.0 del Firefox 2 va tenir 1.600.000 descàrregues el primer dia, i des de l’organització de l'”Spread Firefox” esperen poder aconseguir una xifra propera als a 5 milions.

Encara no hi ha una data fixada per la sortida del Firefox 3.0 però des d’Spread Firefox! anuncien que serà durant aquest mes de juny. Per coordinar l’acció de descàrrega s’ha creat un sistema de subscripció per poder rebre un avís a través del correu electrònic quan surti la nova versió del Firefox i es posi en marxa el Download Day 2008 .

A través d’un mapa es pot veure l’origen dels milers d’internautes que s’han subscrit a la crida i d’aquesta manera també es veu el seguiment que té el navegador Firefox al conjunt del món.

Les dades d’ús del Firefox varien en funció dels estudis estadístics realitzats, però tots els situen com el segon navegador més utilizat després de l’Internet Explorer. The Counter.com li dóna un 16,11% de percentatge d’ús mundial per un 78,33% al navegador de Microsoft. Market Share li dóna un 17,17% per un 73,75%, i l’W3Counter comptabilitza un 23,41% per un 61,56% de l’Explorer.

Si encara no utilitzeu el Firefox podeu descarregar-lo en català des d’aquí .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar