Musiquetes.cat presenta nou web


El web musiquetes.cat, creat arran del projecte ‘Musiquetes per la Bressola’, s’ha renovat completament i ha incorporat noves funcionalitats per iniciar una nova fase que busca afavorir la participació i la generació de nous continguts. Un dels objectius del nou web és aconseguir la implicació del món educatiu en diverses propostes per treballar sobre els continguts de les cançons del projecte.

Des del mes de març, que es va posar en marxa el primer web del projecte, s’han descàrregat més de 25.000 cançons. Aquesta xifra, sumada a l’edició i distribució de 68.000 CDs de ‘Musiquetes per la Bressola’ fa que es tracti del projecte de música infantil en català de més difusió feta fins ara. Totes les músiques i continguts del projecte són amb llicència Creative Commons (by-nc) per afavorir la seva difusió i ús.

Musiquetes.cat es planteja impulsar una xarxa al seu voltant per aconseguir generar nous continguts de tota mena. Entre les propostes orientades al món escolar ja s’hi poden veure vídeos com aquest i també aportacions dels mateixos músics participants al projecte com aquesta de Gerard Jacquet.

La iniciativa del projecte ‘Musiquetes per la Bressola’ correspon a l’Associació d’Amics de la Bressola, i ha comptat amb el suport de la discogràfica Propaganda-pel-fet!, el Grup Enderrock i Arenys.org. L’empresa CREA’T establerta al Citilab ha intervingut en el projecte per aportar-hi la seva experiència en la creació i desenvolupament del projecte tecnològic i en la xarxa social generada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar