Madrid serà la seu del XVIII Congrés Internacional del W3C


El Consorcio Internacional para el desarrollo de estándares web (W3C), ha triat l’Estat espanyol com a seu del seu pròxim Congrés Internacional, un esdeveniment que acollirà unes 2.000 professionals i investigadors de tot el món i se celebrarà del 20 al 24 d’abril de 2009 al Palau Municipal de Congressos de Madrid.

Des de 1994 es ve organitzant aquest Congrés amb l’objectiu d’estimular la difusió i el debat dels aspectes més destacats en el camp de la web, la normalització tecnològica i l’impacte d’aquestes tecnologies en la societat i la cultura.

Actualment en el W3C existeixen un total de 325 membres, dels quals 23 són espanyols. Vuit són investigadors pertanyents a la Fundació CTIC (Centre Tecnològic de la Informació i Comunicació), dedicats a crear estàndards internacionals W3C. Empreses com Telefónica i l’ONZE també formen part d’aquest consorci.

Recentment, el CEO del W3C, Steve Bratt, va participar com a ponent destacat en el Congreso BDigital que es va celebrar a Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar