La UOC publica la versió en català i castellà de l’Informe Horizon


La Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i el New Media Consortium (NMC) publiquen per segona vegada la traducció al català i castellà de l’informe Horizon, que analitza el potencial de les tecnologies emergents com a eines d’innovació per a la docència, l’aprenentatge i l’expressió creativa en l’ensenyament superior.

L’acció de la UOC té l’objectiu de donar la màxima difusió del seu contingut a les comunitats catalanes i hispanoparlants. En aquesta cinquena edició de l’informe es destaquen les següents tecnologies emergents:

Les tecnologies recollides en cada edició són el resultat de l’anàlisi i les propostes d’un consell assessor format per una vintena d’experts. El procés de recerca i discussió es fa des d’aquesta wiki, en la qual es pot veure i participar afegint exemples de cada tecnologia escollida.

A l’acte de presentació de la UOC es va comptar amb la participació a través de videoconferència del Dr Larry Johnson, Conseller Delegat del NMC; la Dra. Begoña Gros, Vicerectora d’Innovació de la UOC; i Eva de Lera com a membre del 2008 Horizon Project Advisory Board i de l’àrea de Tecnologia Educativa de la universitat catalana.

La UOC és la primera institució de l’Estat espanyol que forma part de l’NMC. Aquest consorci és una organització sense ànim de lucre que aglutina unes dues-centes cinquanta universitats, empreses i museus de tot el món, entre les quals entitats hi ha moltes de les universitats més prestigioses. La seva missió és impulsar la innovació en l’ensenyament mitjançant l’exploració i l’aplicació dels mitjans i les tecnologies emergents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar