RTVE.es estrena nova web


La Corporació RTVE ha estrenat aquest dimarts nova web, primer pas d’un procés d’incorporació de continguts i ofertes de RTVE a Internet, que s’anirà ampliant en els pròxims mesos. Entre els continguts inicials ja disponibles es troba un canal de notícies i la possibilitat de veure TVE i sentir RNE a la carta. Rtve.es anirà augmentant la seva oferta de continguts i col·laboraran amb blog propi molts dels professionals de l’ens: Ana Blanco, Lorenzo Milá, Rosa Molló, Juan Ramón Lucas, Toni Garrido i Diego Manrique, entre d’altres. L’acte de presentació de la nova web s’ha emès en directe a través del propi portal, del Canal 24 hores de TVE i de Radio 5.

Rosalía Lloret, diretora de Mitjans Interactius, ha declarat que “RTVE es posa per fi a l’alçada de les grans televisions públiques a Europa, de les grans cadenes a nivell mundial, amb una aposta de continguts d’informació veritablement potent en Internet”. En la web els Telediarios es podran veure complets i també en una versió reduïda de 4 minuts. També està disponible la informació contínua que emet Radio 5.

Rtve.es/noticias incorpora, a més, els documents (vídeos i audios) dels arxius de TVE vinculats a la notícia, per aprofundir en la seva anàlisi i en la seva història. Així mateix hi haurà nombrosos blogs en els quals els periodistes de RTVE comentaran i analitzaran l’actualitat.

Una altra de les grans ofertes de la nova rtve.es serà la possibilitat de veure la tele i sentir la ràdio a la carta: tant en el moment en què emeten els seus programes, sinó amb l’alternativa de recuperar-los a qualsevol hora. Rtve.es penjarà de forma gratuïta els programes de producció pròpia després de ser emesos a La 1 i la 2. En els pròxims mesos incorporarà, a més, els canals temàtics Clan TVE i Teledeporte.

La Corporació RTVE treballa des de fa temps en la digitalització d’aproximadament un milió d’hores d’imatges, que s’aniran posant gradualment a disposició dels internautes per al seu visionat de forma gratuïta. Les emissions de Radio Nacional d’Espanya ja se segueixen en directe en la web i en dispositius mòbils. En “Radio a la carta”, a més, es trobaran tots els programes de les diferents cadenes de RNE per ser escoltats en qualsevol moment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar