Comença el BDigital Global Congress amb més de 2.500 experts que analitzaran els avenços i les tendències en tecnologies digital


Des d’aquest dimarts i fins el proper dijous la Fira de Barcelona acull la desena edició del BDigital Global Congress, amb la intenció de mantenir-se fidel als seus principis fundacionals: contribuir a desenvolupar el sector TIC com a motor econòmics del país; fomentar l’interès empresarial per incorporar les tecnologies digitals; i difondre i promoure el seu ús en l’àmbit social.

El programa del congrés recupera la celebració de sessions plenàries d’interès general, que aniran a càrrec d’experts –keynote speakers-, de reconegut prestigi internacional, com el president de Mozilla Europa, Tristan Nitot, Amparo Moraleda, presidenta d’IBM Espanya, Portugal, Grècia, Israel i Turquia, Marisa Guijarro, Directora de Desenvolupament de negoci de Telefónica España; Steve Bratt, CEO del World Wide Web Consortium (W3C), Bernardo Hernández, Director Mundial de Màrqueting de Google Maps i Google Earth, i Jonas Ridderstrale, coautor del llibre “Funky Business” i “Karaoke Capitalism”.

L’estructura del BDigital Global Congress es basa en 20 sessions temàtiques. Tant els continguts com els ponents han estat validats per un Comitè de Programa format per més de 40 professionals del món empresarial i acadèmic. Les sessions adoptaran diferents formats (ponències magistrals, taules rodones i exposició de casos pràctics) i es podran seguir en català, castellà i anglès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar