La Generalitat presenta finances.cat


Divendres passat la Generalitat de Catalunya va presentar el web www.finances.cat, una nova plataforma digital on es pot trobar informació sobre el món de les finances al Principat. El projecte, que va comptar amb la presència del conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells, s’adreça als professionals i a totes aquelles persones interessades en l’activitat financera de Catalunya. Finances.cat inclou un complet inventari de tots els bancs i caixes d’estalvis, les entitats asseguradores, associacions, col·legis professionals i altres entitats corporatives, societats de prestació de serveis financers i dels mercats de capital que operen al país.

El portal està inspirat en diversos portals de promoció financera i econòmica ja existents a diversos països europeus, i es vol constituir com un instrument de referència i una eina de trobada pel sector econòmic català així com per a tots els agents interessats en l’activitat financera a Catalunya.

El projecte, que ha estat dissenyat amb la col·laboració del Departament d’Economia i Finances i l’Institut d’Estudis Financers (IEF), es pot trobar en català, castellà i anglès i es poden veure diferents informacions actualitzades sobre notícies rellevants del sector, jornades, cursos de formació i altres esdeveniments que s’organitzen arreu del país, com també espais de consulta amb les últimes novetats legislatives, codis i normatives relacionades amb el món financer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar