WIX, o com fer webs en format Flash de forma fàcil i intuititiva


Wix és una aplicació online que permet als usuaris crear i publicar continguts web en format Flash, amb l’objectiu que sigui fàcil de dissenyar i sense necessitat de programar una línea de codi. Aquest nou projecte creat a Tel Aviv, és compatible amb tots els navegadors, i funciona arrossegant i enganxant peces per crear webs amb continguts textual però també amb opcions d’afegir àudio, vídeo, imatges i d’altres efectes.

Tot i que encara es troba en fase beta privada, es pot veure un resum de les principals característiques que ofereix Wix a través d’aquest vídeo. Un cop que estigui a ple rendiment, es podran crear pàgines que podran estar vinculades a un domini propi, com una extensió de MySpace o com a espai d’animació que pot ser afegit a qualsevol web. Els seus creadors afirmen que tot i que les webs estan desenvolupades amb format Flash, han tingut en compte el procés d’indexació de cada pàgina i poden ser detectades pels principals cercadors com Google o Yahoo.

Wix s’afegeix a la cada vegada més àmplia sèrie d’alternatives d’eines de creació de web via navegador com Weebly, Synthasite, Sprout, Jimdo o Google Pages.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar