Concert amb músics a 9.600 km. de distància


Aquest dimarts l’Auditorium Dinkelspiel d’Stanford acollirà l’actuació musical de la Laptop Orchestra de la universitat nord-americana, que tocarà via streaming d’alta qualitat amb músics de la universitat de Beijing, en una actuació que s’emmarca dins del Festival de Música Pan-Asia, que enguany arriba a la seva quarta edició.

Aquest concert, amb artistes situats a més de 9.600 km. de distància, es podrà gaudir amb la instal.lació de pantalles gegants, amb una connexió d’alta velocitat que es posarà al servei tots els assistents que hi vulguin participar de l’audició.

Des de l’any 2000 els investigadors d’aquesta universitat venen organitzant diferents trobades d’intercanvi musical amb col·laboracions de països com el Canadà, França, Corea del Sud, Suècia i Singapur, però fins ara no havien organitzat aquesta interconnectivitat amb la Xina.

L’orquestra de portàtils d’Stanford es va crear ara just fa un any. Podeu ampliar més informació en aquesta notícia del Mercury News, i en aquesta altra del servei de premsa de la universitat nord-americana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar