WiiFit

Arriba Wii Fit, el “brain training” dels muscles


Fa pocs dies ha sortit a la venda la darrera invenció de Nintendo, el videojoc Wii Fit que proposa als jugadors millorar la seva condició física amb una sèrie d’exercicis per practicar davant la televisó fent servir el Balance Board.

El funcionament d’aquest joc pretén ser molt senzill, i un cop registrat unes primeres dades relatives a l’alçada i l’edat, aquest joc disposa de 40 exercicis evolutius en funció de les fases que va passant el jugador, i permet fer entre d’altres activitats flexions, steps, ioga, pilates, hula-hula i snowboard.

Aquest nou joc de la factoria Nintendo, que va vendre 1,5 milió de còpies en només cinc mesos al Japó, ha sigut creat per Shigeru Miyamoto, qui ja va crear èxits com Super Mario, Wii Sports, o La Legenda de Zelda.

La intenció de fer participar a la família dins les activitats d’oci digital és una de les prioritats que té en compte la compayia nipona. Segons unes declaracions fetes al diari electrònic LaMalla.net, Ernesto Fernández Maquieira, cap de producte de Wii Fit opina que Nintendo dissenya un “oci electrònic per a gent que abans no jugava. Amb Wii Fit insistim en aquesta línia de fer créixer el mercat, i d’aconseguir que gent que no està interessada en jugar a un joc normal s’animi a fer exercici”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar