Festival Bang

El Citilab acull durant aquest cap de setmana el Barcelona Art Moving Festival (BANG)


BANG celebra des d’aquest divendres i durant tot el cap de setmana en el Citilab de Cornellá de Llobregat la seva primera edició com a festival de video-art, amb una mostra de les creacions de joves artistes i actuacions de Video Jockeys durant les nits de divendres i dissabte.

Des de l’1 de novembre del 2007 i fins al passat 31 de març, més de 100 creadors han enviat els seus vídeos al site del festival www.bang-festival.com per sotmetre’s a les votacions del públic que anirà decidint, fins aquest 25 d’abril, quines són les millors obres a través de la web i via SMS. Guanyador i finalistes passaran a formar part si així ho accepten de l’Ob-art gallery. El veredicte es farà públic el proper diumenge 27 d’abril.

Aquest divendres es celebrarà la sessió inaugural un cop obert el festival, amb l’actuació del Dj. Axel Sidonie i del Vj. Action_Replay.

Dissabte 26 des de les cinc de la tarda fins mitja nit el festival acollirà el primer Vding, la primera trobada de Vjs celebrada a Cornellà de Llobregat, que comptarà amb la participació de Dj. Di5kalkuliko (Berlin), Vj. Pixel in Fact – Dj 7son (Bcn), Vj. Derek Fénix (Berlin), Vj. Nomadreams (Bcn), y de Dj Lady Blue y Vj Attraction.

Un circuit alternatiu per a joves creadors

El Bang-festival s’ha creat amb la voluntat d’oferir als joves creadors una plataforma per mostrar i difondre la seva obra, fer visibles les seves creacions i entrar a formar part d’un circuit de difícil accés. Alguns d’ells durant aquest procés han vist reconeguda la seva obra i la seva trajectòria i han obtingut diversos premis. Es pot destacar aquí a Paulina León, que el passat mes d’octubre va ser premiada per la Casa Velázquez a la secció Temptacions d’Estampa per la seva instal·lació La Dupla.

Bang-festival és una mostra sense ànim de lucre que no pretén mostrar obres d’artistes consolidats, per aquesta raó només s’ha admès la relació directa amb els creadors i no s’han convidat galeries, institucions ni gestors.

L’entrada a les projeccions del festival i a les sessions de Vjs que s’ofereixen en horari nocturn són gratuïtes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar