Rosa De Sant Jordi

Sant Jordi també fa festa a Internet


Els espais i webs dedicats a temes educatius són els que tradicionalment han creat més recursos i utilitzat els temes de la diada amb tota mena de propostes. Un exemple de referència és l’edu365 el portal del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya adreçat a les escoles. Moltes escoles i projectes escolars han publicat les seves activitats d’aquests dies cop és el cas del projecte Kampus de les aules obertes de secundària

També des d’altres espais públics, com és cas de Xarxanet, que treballa amb entitats i associacions de voluntariat, s’ofereixen tota mena de recursos: roses, postals i lectures recomenades. Entre les propostes solidàries d’enguany destaca la campanya “1001 roses contra l’oblit” que ha preparat l’entitat Amics de la gent gran que vol lluitar contra la soledat de moltes persones grans, portant-los una rosa o un llibre a les seves llars. Aquest any l’acció comptarà amb el suport d’una campanya per Internet que proposa, des d’una pàgina web, que les persones que ho desitgin s’inscriguin per portar la rosa a la persona gran que elles vulguin. Se’ls demanarà que es facin una foto del moment de l’entrega i després es farà un gran mosaic amb totes les imatges.

En aquesta diada internacional del llibre pren especial relleu la lectura i el web de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana, un espai pioner a la xarxa en la difusió dels autors en llengua catalana i la seva obra. Lletra, l’espai virtual de la literarura catalana promogut des de la UOC, és un altre espai que també cal conèixer. Els autors en llengua castellana tenen el seu principal espai de promoció des de l’Instituto Cervantes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar