Primeres Jornades de formació de referents de comunicació de la Creu Roja a Catalunya


La Creu Roja a Catalunya organitza el 9 i 10 d’abril les 1es. Jornades de Formació de referents de Comunicació a nivell autonòmic, a Cornellà de Llobregat, que tenen com a objectiu donar eines als referents per tal de potenciar la relació i la presència als mitjans i, per tant, transmetre la tasca que realitza la institució a la població en general.

En el marc del programa formatiu s’explicarà com fer comunicats de premsa, protocol i organització d’ un acte de comunicació, com fer difusió als mitjans de la tasca de la Creu Roja i potenciar el treball en xarxa, entre altres aspectes. A més, s’explicarà el Pla de comunicació, el calendari d’accions 2008 i es duran a terme tallers de fotografia i vídeo digital, debats i estratègies de comunicació.

Per assolir els objectius de les jornades es treballarà de forma teòrica i pràctica amb tallers, on els participants analitzaran i resoldran casos reals de comunicació.

La formació té lloc al Citilab-Cornellà (pça. Can Suris s/n) i l’organització d’aquesta formació de referents ha comptat amb el suport de l’assemblea de la Creu Roja a Cornellà de Llobregat, que ha col·laborat en la logística i també amb el Citilab.

A la taula inaugural de les jornades hi participen el president de la Creu Roja a Cornellà de Llobregat, Bartolomé Jiménez, el Director de Citilab-Cornellà , Vicenç Badenes, el Coordinador de la Creu Roja a Catalunya, Enric Morist, el Director de Comunicació i Imatge de la Creu Roja a Catalunya, Òscar Velasco, i com a convidada especial la Directora Estatal de Comunicació de la Creu Roja Espanyola, Eva Calvo, que explicarà el Pla de Comunicació a nivell estatal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar