Els Webby Awards ja tenen nominats


Ja es coneixen totes les pàgines web nominades dels premis Webby Awards , els que també es coneixen com els Oscar d’Internet. Hi ha 70 categories amb cinc nominats cadascuna, entre elles, el millor disseny, la millor idea o temàtiques com la moda, família, jocs, finances o esdeveniments. Una de les categories es titula “La veu de la gent” i és la que ofereix als internautes la possibilitat de votar la seva web preferida. La resta de premis són escollits per l’entitat organitzadora, l’Acadèmia Internacional de les Arts i les Ciències Digitals.

Entre les pàgines web nominades hi ha la d’Apple, la del Facebook, la del New York Times, la de Wired, la de National Geographic, la de Digg o la de Sony, entre altres. Aquests nominats han estat escollits per l’Acadèmia Internacional de les Arts i les Ciències Digitals, una organització formada per 550 membres de diversos àmbits com la cultura, els mitjans i la tecnologia. La majoria dels seus membres són del Regne Unit i dels Estats Units per això gairebé totes les webs nominades són d’aquests països.

A més de webs, els Webby Awards també reconeixen les pel·lícules o documentals on-line, els anuncis més populars que s’han difós per la Xarxa i també premia les millors aplicacions per a telèfons mòbils com ara jocs, portals wap informatius i altres serveis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar