Congrès Nacional De Telecentres

Citilab participa en el VII Congrés Nacional de Telencetres i Xarxes de Telecentres


Fuerteventura acull durant avui i demà la setena edició del Congrés Nacional de Telecentres i Xarxes de Telecentres . L’objectiu de l’esdeveniment, que inclou més de vint ponències, és convertir-se en un espai dedicat a l’intercanvi i a la difusió del coneixement per part dels participants, tractant d’arribar a noves línies d’investigació que permetin avançar en la manera de fer arribar les Tecnologies de la Informació i la Comunicació a tots els ciutadans.

El director del Citilab-Cornellà, Vicenç Badenes, participarà avui en aquest congrés amb una ponència sobre la Xarxa Espanyola de Living Labs . Els Living Labs són entitats mixtes on empreses, organismes públics, centres d’investigació i ciutadans interaccionen mitjançant l’impuls de la Societat de la Informació, creant i validant tecnologies, plataformes, productes, serveis i models de negoci en contexts reals i quotidians. A més d’aquesta ponència, hi haurà representants de diferents comunitats autònomes que explicaran les experiències de les seves xarxes de telecentres.

El congrés que vol també consolidar les xarxes de Telecentres com a eines dins de l’estratègia de desenvolupament de la Societat de la Informació i pretén mostrar les possibilitats d’internacionalització de les experiències de membres de la Comunitat de Telecentres, aprofitant la situació de Canàries com a plataforma entre tres continents: Europa, Àfrica i Amèrica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar