Barcelona Art Moving Festival


BANG celebrarà del 25 al 27 d’abril en el Citilab de Cornellá de Llobregat la seva primera edició com a festival de video-art, amb una mostra de les creacions de joves artistes i actuacions de Video Jockeys les nits de divendres i dissabte.
Des de l’1 de novembre del 2007 i fins al passat 31 de març, més de 100 creadors han enviat els seus vídeos al site del festival www.bang-festival.com per sotmetre’s a les votacions del públic que anirà decidint, fins al 25 d’abril, quines són les millors obres a través de la web i via SMS.

Un circuit alternatiu per a joves creadors
El Bang-festival s’ha creat amb la voluntat d’oferir als joves creadors una plataforma per mostrar i difondre la seva obra, fer visibles les seves creacions i entrar a formar part d’un circuit de difícil accés. Alguns d’ells durant aquest procés han vist reconeguda la seva obra i la seva trajectòria i han obtingut diversos premis. Es pot destacar aquí a Paulina León, que el passat mes d’octubre va ser premiada per la Casa Velázquez a la secció Temptacions d’Estampa per la seva instal·lació La Dupla.

Bang-festival és una mostra sense ànim de lucre que no pretén mostrar obres d’artistes consolidats, per aquesta raó només s’ha admès la relació directa amb els creadors i no s’han convidat galeries, institucions ni gestors.
L’entrada a les projeccions del festival i a les sessions de Vjs que s’ofereixen en horari nocturn són gratuïtes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar