Celebració del Dia de les Esquadres


El Citilab és l’ escenari escollit enguany per la celebració del Dia de les Esquadres, jornada que reconeix les actuacions destacades realitzades pels membres dels Cossos de Seguretat al llarg del 2007. L’ event, presentat per dos estudiants de quart d’ ESO de l’ escola Sant Antoni Maria Claret de Cornellà, vol distingir d’ una forma especial l’ esforç conjunt de diversos representants de la societat i la seva col.laboració amb les institucions.

El periodista Antoni Bassas, director i presentador del programa “El matí” de Catalunya Ràdio, ha estat convidat a adreçar unes paraules de benvinguda al assistents.
L’ acte està presidit per l’alcalde de Cornellà de Llobregat, Antonio Balmón, l’alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, el cap de la comisaria de Mossos de Cornellà, l’inspector Albert Oliva i el subcap de la mateixa unitat, Lluis Jiménez.

Àmplia representació social
Un total de 15 agents dels Cossos de Mossos d’ Esquadra i Guàrdia Urbana són els guardonats avui per una representació del teixit social dels municipis de Cornellà de Llobregat i Sant Joan Despí. La jornada vol ser també un agraïment a l’ esperit esportiu demostrat pels 200 participants que han pres part en la primera edició dels jocs de la policia, amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana, l´Ajuntament, el Cos Nacional de Policia i els Bombers de Cornellà de Llobregat. Els finalistes i campions reben els respectius guardons en la modalitat de futbol, tennis, pàdel i bàsquet.
El darrer reconeixement del dia està destinat a actuacions destacades de la pròpia ciutadania que amb el seu civisme han contribuït a millorar la vida dels seus conciudadans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar