La ruta de la innovació a Barcelona


Barcelona Activa ha editat una guia on es recullen tots els centres de recerca, institucions de suport a la innovació, universitats, escoles o centres empresarials de R+D. L’objectiu és fer visible i accessible la innovació, la creació, la recerca i el disseny que es duen a terme a la capital catalana. Es tracta que els barcelonins i barcelonines, mentre passegen per la ciutat, coneguin els diferents projectes que s’estan portant a terme. La guia també va destinada als operadors estrangers- professors, inversors i investigadors- que veuen Barcelona com un espai atractiu per viure i instal·lar-s’hi.

La guia que porta per títol “Ruta de la Innovació a Barcelona” recull a través de textos decriptius més de 90 indrets dividits en 6 zones de la ciutat per fer un recorregut “virtual” ja que molts d’ells no permeten l’entrada a visitants. El Fab Lab, el Parc b-TEC, el Centre Mediterrani d’Investigacions Marines i Ambientals, la Universitat Oberta de Catalunya, la Universitat Politècnica de Catalunya, el supercomputador Mare Nostrum, el Parc Científic de Barcelona, el Parc Barcelona Mèdia o el Centre Mediterrani d’Investigacions Marines i Ambientals són alguns dels llocs inclosos en aquesta guia que descriu l’activitat que realitzen.

La publicació també inclou més de 35 llocs d’interès i oberts al públic relacionats amb la innovació com bars, restaurants, botigues, centres culturals o festivals musicals com el Sónar. La publicació es pot trobar, de moment, via web i a les biblioteques oficials de la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament i la Generalitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar