Nova edició de la Reus LAN Party


Es tracta de la quarta edició de la festa de les noves tecnologies, una de les més importants d’aquestes característiques de Catalunya i la tercera a nivell estatal. La capital del Baix Camp acull fins diumenge la quarta edició de la Reus LAN Party que preveu la participació d’un miler d’internautes i que com a principal novetat presenta l’obertura d’un espai d’accés gratuït destinat a l’oci i les noves tecnologies adreçat al públic en general. En aquest espai, hi ha una zona de Scalextric, un camp de futbol, una zona on es faran els tornejos de jocs en línia, entre altres. L’objectiu és acostar a la ciutadania aquest esdeveniment dirigit, principalment, als aficionats a la informàtica.

Els gairebé mil internautes d’arreu de l’Estat que assisteixen a la Reus LAN Party disposen d’un espai de connexió amb un ample de banda superior als 100 Mb. El 95% dels participants són homes i la mitjana d’edat és de 21 anys. S’han organitzat tallers de mooding, overclocking, tornejos de jocs en línia i conferències sobre la llengua catalana i les noves tecnologies, entre altres.

L’edició d’aquest any serà l’última que tindrà com a escenari el Palau de Fires de Reus. Els organitzadors de la LAN Party asseguren que en les properes edicions la trobada informàtica es farà a un solar de darrere de l’estació de tren de la capital del Baix Camp. La festa de les noves tecnologies de Reus compta amb la feina de 100 voluntaris i té el suport de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar