Un mitjà de comunicació virtual que cobreix l’actualitat del Second Life guanya el Concurs d’Idees de Negoci


L’agència de notícies SecondNews, creada per un grup d’estudiants de Periodisme de la Universitat Pompeu Fabra, ha guanyat la setena edició del Concurs d’Idees de Negoci, una iniciativa impulsada per la Xarxa de Trampolins Tecnològics (XTT) del Centre d’Innovació i Desenvolupament empresarial (CIDEM) del Govern català. SecondNews ha rebut el suport de la UPF Business Shuttle.

L’objectiu de SecondNews, creat el juny de 2007, és informar sobre tot allò que passa a l’entorn virtual, Second Life. Les notícies en català, castellà i anglès es divideixen per seccions, igual que en els mitjans de comunicació reals, com economia, societat, oci, política i opinió. Cadascun dels avatars que formen l’equip de periodistes de SecondNews està comandat per un periodista professional del món real. Second Life va néixer el 2003 i és un món virtual en 3 dimensions que té més de dos milions d’usuaris.

Durant la setena edició del Concurs d’Idees de Negoci de la XTT, s’han premiat cinc projectes empresarials que tenen origen en alguna de les universitats catalanes. Aquest concurs vol contribuir a fomentar l’esperit emprenedor i la cultura de la innovació entre els diferents col·lectius universitaris: estudiants, professors i investigadors. La Xarxa de Trampolins Tecnològics del CIDEM, creada el 2001 i estesa per les universitats catalanes, té per objectiu detectar les oportunitats de negoci de base tecnològica. Fins ara, s’han creat en el marc de la XTT 350 noves empreses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar