El 88% dels internautes espanyols han comprat alguna vegada per Internet


De les persones que es connecten habitualment a Internet, un 88% han comprat alguna vegada on-line. Així ho indica un estudi de la consultora Nielsen. El mateix informe assegura que els productes més comprats a la Xarxa són els bitllets d’avió, les reserves d’hotel i entrades per a concerts o espectacles teatrals. Altres productes que es compren a Espanya, però, en menys mesura que als Estats Units són llibres, música, pel·lícules, videojocs, roba i accessoris. La targeta de crèdit és la fòrmula de pagament més popular amb una taxa d’ús del 61%.

4 de cada 10 internautes compren sempre des de la mateixa web mentre que el 34% sempre fa recerques per decidir on realitza la seva compra. L’estudi indica que el 44% dels internautes han comprat per Internet durant els últims tres mesos. Un percentatge que es troba per sobre el d’Itàlia amb el 38%, Portugal amb el 24%, els Estats Units amb el 22% i el Japó amb el 15%.

Curiosament, un dels productes més buscats a la Xarxa pels internautes són els cotxes i és que aquest és el principal mitjà d’informació a l’hora de comprar un vehicle. En el sector de l’automoció, Internet no és un mitjà de compra sinó que visitar les pàgines de motor es converteix en el primer pas a l’hora de comprar un automòbil. Concretament, el nombre d’internautes espanyols que visiten les pàgines webs de cotxes per informar-se de l’oferta de vehicles ha augmentat un 80% respecte l’any passat. Segons un estudi realitzat per AutoScout24, la Xarxa és la principal font d’informació a l’hora de comprar un cotxe per davant dels anuncis a la premsa o del consell d’amics i coneguts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar