L’Internet Global Congress canvia de nom en motiu del seu desè aniversari


El canvi de nom és la manera que ha tingut l’organització, la Fundació Barcelona Digital, de simbolitzar l’inici d’una nova etapa d’aquest congrés de referència en Internet i les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) que reuneix cada any més de 2.500 experts del tot el món. Amb el nou nom, Bdigital Global Congress, i un nou lema “Bdigital, sigues digital, viu en digital” es vol simbolitzar que les TIC són una eina global més enllà d’Internet.

L’edició d’aquest any tindrà lloc del 20 al 22 de maig al Palau de Congressos de la Fira de Barcelona i inclourà 20 sessions que tractaran temes com els continguts digitals, el programari lliure, la innovació digital a l’empresa, les fórmules d’èxit per interconnectar negocis i cadena de valor, la web semàntica (3.0) o el paper de la banca en el món digital.

En el marc del Bdigital Global Congress es convocarà la 6a edició dels Premis Bdigital Global Congress a la Innovació Digital que tenen com a objectiu donar suport a aquelles idees i projectes innovadors de clara aplicació tecnològica. També s’organitza la 3a edició del Premi Bdigital Global Congress Ciutat del Coneixement que vol reconèixer públicament les millors iniciatives centrades en l’ús social de les noves tecnologies digitals de la informació, la comunicació i el coneixement. La convocatòria d’aquests premis s’obre a partir d’aquest dilluns i a la web del congrés es poden consultar les seves bases.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar