Nova edició del Barcelona VisualSound


Es tracta d’un festival audiovisual que vol oferir un espai d’exhibició i consolidar-se com una plataforma de promoció dels joves artistes en el món audiovisual. El programa del Barcelona Visual Sound d’aquest any inclou la projecció de 160 obres audiovisuals i la realització d’una cinquantena de tallers, la majoria d’ells relacionats amb les noves tecnologies com, per exemple, de programació informàtica o de posicionament web.

L’edició d’aquest any arriba amb noves categories de competició com els filmets de mòbil, els guardapantalles i els documentals de muntanya-aventura-natura. Aquestes tres noves categories s’afegeixen a les habituals que són el documental de contingut social, animació, videoclip, vidocreació, disseny web, ficció, vídeo publicitari i banda sonora original. De cada categoria, es premiaran dues obres, una seleccionada pel jurat i una altra seleccionada pel públic assistent. Per primera vegada es concedirà un premi especial a la millor producció audiovisual en català o que promogui la cultura catalana.

El Barcelona VisualSound tindrà lloc, fins el 29 de febrer, a diferents equipaments de la ciutat, com ara, el Centre Garcilaso, la Casa Golferichs, l’Espai Boca Nord, el Punt Multimèdia de Sants-Monjuïc, el Centre Cívic del Carmel i la Farinera del Clot. Els organitzadors del festival són la Regidoria de Dones i Joventut de l’Ajuntament de Barcelona i els disrictes de l’Eixample, Sants-Montjuïc, Horta-Guinardó, Sant Andreu i Sant Martí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar