La Generalitat de Catalunya i Fundetec uneixen esforços per promoure l’ús de les TIC entre les empreses catalanes


El Govern català ha signat un acord amb la Fundació pel Desenvolupament Infotecnològic d’Empreses i Societat (Fundetec) per impulsar l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació TIC) entre les empreses catalanes.

L’acord s’emmarca en el programa Pimestic, el pla d’actuació de l’executiu català per promoure l’ús de les TIC entre les petites i mitjanes empreses, que té com a objectiu millorar-ne la seva productivitat i competitivitat. Precisament, aquest és un dels objectius pels quals també treballa Fundetec que considera les noves tecnologies com una eina molt útil en termes de competitivitat per a les pimes, micropimes i autònoms.

El conveni que han signat les dues institucions preveu l’organització d’una sèrie d’esmorzars tecnològics amb diferents sectors professionals de l’economia catalana com, per exemple, el del cava, el metal·lúrgic o l’agroalimentari. L’objectiu d’aquesta trobada serà identificar les mancances i necessitats de cada sector en relació amb l’ús de les tecnologies de la informació en els processos de gestió dels seus negocis. A més, la Generalitat de Catalunya i Fundetec col·laboraran en l’elaboració de continguts formatius tecnològics destinats a les petites i mitjanes empreses catalanes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar